Virksomhedsbehandling

Pia Kelter-Legendre         

Kropsbehandler & træner
Virksomhedsbehandling


Ønsker du/ I at få optimeret og skabe bedre grundlag for de ansattes velvære, vil det kunne opnåes gennem behandling af binyretræthed - langtidsstress og Manuvision behandling

.

Behandling af binyretræthed/langtidsstress - er en meget blid og afslappende behandling, der virker mod (langtids-)stress, autoimmune sygdomme, hormonelle ubalancer og neurologiske ubalancer/sygdomme samt jetlag.

Manuvision behandlingen er dybdeafspændende og utrolig effektiv til at afspænde og genopbygge din krops led og muskler og give et friere åndedræt samt bedre kredsløb. Du kommer ned i kroppen og mærker øjeblikkelig mere plads, styrke og overskud. Behandlingerne søger overordnet for at den enkelte får brugt sine ressourcer langt bedre og føler sig afspændt med indre ro og overskud i dagligdagen.


Jeg tilbyder både at lave hele dage, hvor jeg kommer ud på virksomheden og giver flere af de ansatte behandling. Ligeledes tilbyder jeg, at de ansatte kan komme i min praksis.

Giver jeg behandling på virksomheden, er det med fokus på, at folk er på arbejde, således at de skal kunne gå ud og arbejde videre med større velvære og energi.


Jeg har erfaring hermed fra virksomhedsbehandling på følgende virksomheder:

- Smykkefirmaet Ole Lynggård

- Scanjour it-virksomhed

- Reklamebureauet Hello Group

- Vestegnens Kraftvarmeselskab (VEKS) I/S

- AlfaLaval, international concern - producerer forskellige teknologi løsninger


Kontakt mig for en prøvebehandling og yderligere information, pris og setup.