Priser

Pia Kelter-Legendre         

Kropsbehandler & træner
Priser for behandlinger og forløb


Én behandlingssession (både Manuvision og binyretræthed) varer 1 time og 15 min. og koster 850,-

Jeg har et tilbud med 3 behandlingssessioner af 1 time og 15 min. for 2250,-

Studerende, ledige og førtidspensionister får 250,- i rabat per behandlingsesssion, men kan ikke købe 3 sessioner til 2250,- og få yderligere rabat per gang.


Individuel fødselsforberedelse: Et unikt tilpasset forløb til dig. Varighed 1,5 mdr. 2 timer per gang, én gang om ugen.

Ialt 7200,-. (kan betales af to omgange: 3600,- per gang).


Det individuelle træningsforløb løber over 6 gange og varer 1 time og 30 minutter per gang koster 900,- per gang. Ialt 5400.-Mht. Manuvision behandling anbefaler jeg, at man minimum får tre behandlingssessioner i forlængelse af hinanden, med 2-3 ugers mellemrum. Ønsker du at flytte dig et andet sted hen på et mere eksistentielt plan, udover den fysiske frhihed, der opnås af behandlingerne, da skal du regne med at tage kontinuerlige behandlinger over en længere periode. Vores krop har spænd som ligger i lag, lidt som et løg. Dvs. vores kropslige og følelsesmæssige historik ligger i lag og fra behandling til behandling skræller vi disse lag af og får dermed mere og mere frihed i kroppen, hvilket også er lig mere mental frihed og mulighed for forandring.


Mht. behandling af binyretræthed anbefaler jeg minimum tre behandlinger med 2-3 ugers mellemrum. Men det er meget individuelt hvor hurtigt behandlingen fører til en langtidsvirkende effekt. Du vil dog kunne mærke mere ro efter hver enkelt behandling også allerede efter din første behandling.


Individuel fødselsforberedelse, er sammensat efter dine behov. Dvs. at vi sammen vægter hvordan der skal være en blanding af vejrtrækningteknik, Manuvision behandling, mentalforberedelse  binyretræthedsbehandling (fungerer også som afstressende behandling så vel som forebyggende behandling for andre end dem, der døjer med binyretræthed). Desuden er det muligt at vi lægger noget træning og afspændende stræk ind, der er særlig nyttig for netop din krop og som du også kan bruge derhjemme. (læs mere under menupunkter "Individuel fødselsforberedelse")


Mht. det individuelle træningsforløb løber det over 6 gange hvor første går med at tale om det du ønsker at få optimeret i kroppen. Jeg ser på din krop, når du ligger på behandlerbriksen. Derudover laver vi lidt træning. De næste 4 gange laver vi træning og stræk netop tilpasset til dig. Du får således udvilket en træning samt stræk, som du også kan lave derhjemme. hver af de 4 gange tilføjer jeg et par øvelser mere. Den sidste og 6 gang gennemgår vi dine træningsøvelser og stræk samt evaluerer forløbet.Det formelle: Betaling kan ske: via kontant betaling, mobilpay og ved bankoverførsel til konto: 0164 8976228015

NB. Kan du ikke møde til behandling husk da at melde afbud senest dagen før inden kl.18.00 - ellers tager jeg 400,- for udeblivelse, pga. tabt arbejdsfortjeneste og jeg ikke har mulighed for at kontakte eventuelle på venteliste til behandling.