Individuel fødselsforberedelse

Pia Kelter-Legendre         

Kropsbehandler & træner
Individuel fødselsforberedelse


Det er et helt specielt og unikt forløb til dig! Hver kvinde er jo unik med en unik krop og historie! Derfor er hvert barn, der fostres også unikt, ligesom graviditet og fødsel. Det har jeg erfaret tilbagevende med mine egne graviditeter og fødsler, så vel som med andres, som jeg har fået lov at følge gennem mit virke som behandler og træner. Jeg tilbyder derfor et individuelt forløb, der fokuserer på de særlige behov og temaer hver gravide kvinde står med. Temaer og behov, der er afgørende at imødekomme, for at den enkelte kvinde bedst muligt kan føle sig hjemme i kroppen og mentalt afklaret i graviditeten. Men i særlig høj grad i forhold til at føde sit barn og blive mor til lige præcis dette barn.


Forløbet er vægtet således at vi sammen sammensætter dit forløb. Første gang taler vi om hvor du befinder dig i kroppen og i livet. Hvad er dine behov og hvilke temaer optager dig i forhold til at få dit barn. Jeg ser på din krop og danner mig et billede af den for at kunne planlægge det bedst mulige forløb.

Herefter aftaler vi, opbygningen af dit forløb. Dvs. hvor meget vi skal fokusere på de enkelte dele  og om noget skal udelades.


Dit forløb kan blive sammensat af følgende:

- vejrtrækningteknik,

- forberedelse af fødselsstillinger,

- Manuvision behandling,

- mentalforberedelse (vil bl.a. blive lagt ind som en del af Manuvision behandlingen), - Binyretræthedsbehandling (fungerer også som afstressende behandling så vel som forebyggende behandling for andre end dem, der døjer med binyretræthed.)

- Træning og afspændende stræk, der er særlig nyttig for netop din krop og som du også kan bruge derhjemme. Træningen baserer sig på Manuvision træning (se nærmere under menupunkt: Manuvision træning).


Ring til mig så kan vi aftale en tid eller du kan booke tid via hjemmesiden.