Manuvision behandling

Pia Kelter-Legendre         

Kropsbehandler & træner
Manuvision behandling


ManuVision-behandling er: dybtgående og helhedsorienteret kropsterapi.  Manuvision-behandlingen hjælper dig med at opdage din kropslige intelligens og mærke, at du er et helt menneske. Du får genetableret en større balance mellem din maskuline og feminine side. En balance som er afgørende for at føle sig hjemme i sig selv og fungere ude i livet.

Teknikkerne er dybdegående massage, tryk, stræk og ledfrigørelse, som benyttes for at afspænde hele din krop. Herudover inddrager jeg også zoneterapi samt bindevævsteknikker i behandlingen af dig. Gennem behandlingen vil du opnå et friere og dybere åndedræt. Der bliver også sat ord på det, som opstår i behandlingen så sammenhængen mellem krop og psyke bliver tydeligere for dig. Behandlingen giver en meget effektiv afspænding af hele kroppen, som afføder følelsen af mere plads i kroppen og overskud. Ved tilbagevendende og kontinuerligt behandling vil du opdage, at du kan få din krop tilbage som da den var bedst... hvis du altså har fået lov at mærke det, ellers kan behandlingen netop give dig mulighed for at få en ny glæde og kraft i kroppen.


Behandlingen er effektiv til: at flytte sig et andet sted hen med sig selv kropsligt og eksistentielt. Den skaber balance mellem de maskuline og feminine  energier. Behandlingen kan afhjælpe skader og skavanker - nye som gamle - blandt andet muskelspændinger og hovedpine, ryg- og nakkeproblemer, piskesmæld og forstuvninger. Af samme grund benytter mange idrætsudøvere behandlingen: bl.a. herrehåndbold og fodboldlandshold samt Tour de France cykelryttere.

Gravide får også stort udbytte af behandlingen, da den afspænder bækkenet meget effektivt og dermed gør graviditet og fødsel lettere. Ligeledes er den effektiv som efterfødselsbehandling, både til hvad der er fysisk og psykisk forbundet til graviditet og fødselsforløb. Noget jeg selv har oplevet med stor glæde.

ManuVision behandlere har desuden gode erfaringer med at afhjælpe stress, angst og depression, fordi en ManuVision-behandling giver øget kropsbevidsthed, skaber ro i kroppen og giver større evne til nærvær. Behandlingen kan også være et stærk supplement til at afhjælpe eller lindre symptomer i forbindelse med et alvorligt sygdomsforløb. Det pga. den øgede gennemstrømning i kroppen understøtter kroppens evne til at hele. 

 

Jeg erfarer, at ManuVision-behandlingen giver os mulighed for at sætte hoved og tanker på standby. Det for at vige pladsen til at mærke og slippe fysiske spændinger og følelsesmæssige blokeringer i kroppen. Mange klienter udtrykker, at de netop føler sig lettede ved at erfare, at der sker så meget i dem uden, at de skal bruge hovedet. Kropsterapien kan derfor med sin direkte behandling af modstand i kroppen være mere forløsende end samtale terapi.